top of page

Noutăți

Caută
  • Poza scriitoruluiAdmin

Maria Cucliciu-Crăciun & Tănase Cucliciu certificați de către IAPP

Actualizată în: 5 dec. 2018

În noiembrie 2018 Maria Cucliciu-Crăciun a obținut de la International Association of Privacy Professionals (IAPP) certificarea acreditată ANSI, Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E).
De asemenea, Tănase Cucliciu a obținut de la International Association of Privacy Professionals (IAPP) certificarea acreditată ANSI, Certified Information Privacy Technologist (CIPT).
Profesioniștii în domeniul tehnologiei, confidențialității și protecției datelor sunt pilonii de încredere ai economiei contemporane dirijate de informații. Aceștia ajută organizațiile să se adapteze rapid la probleme noi și să atenueze potențialele scurgeri sau abuzuri de informații.

IAPP este prima organizație care a stabilit în mod public standarde în educația profesională și testarea confidențialității și protecției datelor. Certificarea IAPP este recunoscută la nivel internațional ca un program de renume, independent, pe care profesioniștii îl caută și pe care angajatorii îl solicită.


CIPP este standardul global de certificare în confidențialitatea și protecția datelor. Dezvoltat și lansat de IAPP în colaborare cu experți în materie, CIPP este primul program global de acreditare a confidențialității și protecției datelor la nivel mondial. CIPP/E este prima acreditare profesională specifică profesioniștilor europeni în domeniul protecției datelor care face parte dintr-un cadru cuprinzător bazat pe principii și o bază de cunoștințe în materie de confidențialitate a informațiilor. CIPP/E cuprinde GDPR, legi pan-europene și naționale urmărind modelul european de aplicare a legislației privind confidențialitatea și protecția datelor, terminologia cheie privind confidențialitatea și conceptele practice privind protecția datelor cu caracter personal și fluxurile de date transfrontaliere.


CIPT este standardul global de certificare a confidențialității și prima și singura certificare de acest gen la nivel mondial. CIPT a fost dezvoltat și lansat de IAPP pentru a răspunde nevoilor tot mai mari pe care doar profesioniștii în domeniu IT le pot completa - securizând confidențialitatea datelor în toate etapele ciclului de viață al produselor și serviciilor IT.


Maria Cucliciu-Crăciun și Tănase Cucliciu se alătură celor peste 10.000 de profesioniști din întreaga lume care dețin în prezent una sau mai multe certificări IAPP.


Despre IAPP

Asociația Internațională a Profesioniștilor cu privire la Confidențialitate (IAPP) este cea mai mare și mai cuprinzătoare comunitate și resursă globală pentru confidențialitatea informațiilor. Fondată în 2000, IAPP este o organizație non-profit care ajută la definirea, susținerea și îmbunătățirea profesiei de confidențialitate la nivel global. Mai multe informații despre IAPP sunt disponibile la www.iapp.org.


95 afișări0 comentarii
bottom of page